Alle Service op één punt

Colofon

Copyright
Het Servicepunt behoudt zich het auteursrecht op de via deze site verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logos, fotomateriaal. Niets uit teksten of grafische voorstellingen op de website mag zonder toestemming openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan. Citeren met bronvermelding.
 
E-mailberichten
Elk e-mailbericht dat binnen komt bij het Servicepunt wordt met zorg behandeld. De naam-, adres-, woonplaatsgegevens die door u worden opgegeven voor beantwoording zullen door het Servicepunt alleen voor dit doel worden gebruikt

Privacy
Het Servicepunt hecht waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website. Informatie over bezoeken aan onze website worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerking en nooit ter identificatie van individuele personen. 

Links                     
Links naar derden worden uitsluitend voor gebruikersgemak verstrekt.
Het Servicepunt heeft geen zeggenschap over de inhoud van deze websites en is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud daarvan.

Partners van het Servicepunt:


Gemeente De Ronde Venen
Groenwest
Rabobank