Alle Service op één punt

Ik zoek vrijwilligerswerk

Heel veel organisaties en verenigingen in De Ronde Venen draaien voor een groot deel op de inzet van vrijwilligers.

Soms is vrijwilligerswerk vrij specialistisch, zoals bijvoorbeeld lid zijn van de vrijwillige brandweer. Voor ander vrijwilligerswerk hoef je helemaal geen speciale opleiding te hebben, maar is het bijvoorbeeld van belang dat u het leuk vindt met oudere mensen om te gaan.

Zelf vrijwilligerswerk doen

Op de website van het  Steunpunt Vrijwilligerswerk in De Ronde Venen vindt u een overzicht van alle vrijwilligersvacatures in de regio. Dat kan vrijwilligerswerk voor onbepaalde tijd zijn, maar ook een korte klus, bijvoorbeeld voor een evenement of een activiteit.

Weet u nog niet precies wat u eigenlijk wilt doen? Neem dan contact op met de coordinator van Tympaan- de Baat. Zij kan u helpen iets geschikts te vinden.

Het Steunpunt is er ook om de vrijwilligers en de organisaties die met vrijwilligers werken te ondersteunen. Er worden af en toe workshops georganiseerd om organisaties te ondersteunen. Houdt hiervoor de lokale media in de gaten.

Ik zoek een vrijwilliger

Wanneer u op zoek bent naar een vrijwiliger kunt u zelf een oproep plaatsen op de vacaturebank. Wanneer u daar hulp bij nodig heeft kunt u contact opnemen met de coordinator.

Overige onderwerpen binnen deze categorie:

Partners van het Servicepunt:


Gemeente De Ronde Venen
Groenwest
Rabobank