Alle Service op één punt

Ik wil op vakantie

Op vakantie gaan is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Dit kan te maken hebben met uw financiele situatie, of het is lastig omdat u een beperking heeft.

Voor kinderen uit gezinnen met financiele problemen organiseert Heppie vakantiekampen en -opvangweekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht.

Voor ouderen of mensen met een beperking is een tocht met de J. Henry Dunant één van de bekendste vakanties. Deze vaarvakantie wordt georganiseerd door het Rode Kruis. Houdt u niet van varen, dan zijn er genoeg andere mogelijkheden.

Wanneer u wat slechter ter been bent, zorg nodig heeft, alleen bent of graag met leeftijdsgenoten op vakantie wilt kunt u ook kiezen voor een groepsvakantie van Careyn. Bij deze reizen is altijd zorg aanwezig en de gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen helpen u graag.

Wil u zelf uw vakantiebestemming bepalen, maar maakt u hogere kosten omdat door uw lichamelijke of geestelijke beperking, dan kunt u zich wenden tot Stichting de Lichthoeve

Overige onderwerpen binnen deze categorie:

Partners van het Servicepunt:


Gemeente De Ronde Venen
Groenwest
Rabobank