Alle Service op één punt

Rabobank

De Rabobank is partner van het Servicepunt. Op alle Servicepunten kunnen wij u informeren over de diensten van de Rabobank. En uiteraard kunnen wij u helpen met internetbankieren.

Hoe word ik lid van de Rabobank?

Als lid kunt u meedenken om uw bank en uw omgeving te verbeteren. De Rabobank is immers een coöperatieve bank, mét leden en zonder aandeelhouders. U beslist mee over de kwaliteit van onze dienstverlening en over onze maatschappelijke betrokkenheid. Als Rabobanklid kunt u deelnemen aan ledenactiviteiten en profiteert u van onze kennis. Elk kwartaal ontvangt u het magazine Dichterbij met daarin informatie over uw bank en omgeving, de Rabobank en ledenaanbiedingen. Als u klant bent van de Rabobank, kunt u meteen lid worden. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Ik wil graag een creditcard

De Rabobank biedt diverse creditcards. Bedenk daarom voor u een creditcard aanvraagt goed waar u hem voor wilt gaan gebruiken. Op de website van de Rabobank vindt u een overzicht van de verschillende creditcards.

Mijn bankpas is ingeslikt door de geldautomaat

Het kan gebeuren dat uw bankpas tijdens het pinnen wordt ingeslikt door de geldautomaat. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Uw pas kan geblokkeerd zijn omdat hij als verloren of gestolen staat geregistreerd. Of u heeft drie maal een verkeerde pincode ingetoetst. Ook kan er een storing of defect aan de geldautomaat zijn.

Als de pas eenmaal is ingeslikt komt deze er helaas niet meer uit en moet er een nieuwe pas worden aangvraagd. Als u internetbankiert en nog een andere pas heeft waarmee u kunt inloggen, dan kunt u de nieuwe pas zelf aanvragen. Anders kunt u een nieuwe aanvragen via de klantenservice van de Rabobank, telefoon 0348 - 42 70 00. Ook kunt u terecht op het kantoor aan Bozenhoven in Mijdrecht.

Wanneer een een nieuwe bankpas krijgt, houdt u uw eigen pincode.

Ik kan niet internetbankieren

Met Rabo Internetbankieren kunt u veilig online bankieren op uw eigen manier. Met een Random Reader regelt u uw bankzaken achter de computer. Ook kunt u altijd en overal bankieren via uw mobiele telefoon.Speciaal voor senioren organiseert de Rabobank de cursus Rabo Internetbankieren. Deze is ontwikkeld voor én door leeftijdsgenoten. Oudere vrijwilligers, die goed bekend zijn met de pc, laten u kennismaken met de mogelijkheden van Rabo Internetbankieren. In een prettige leeromgeving, met toegankelijk lesmateriaal en zonder kosten. Om aan deze workshop deel te kunnen nemen, is het van belang dat u beschikt over de basiskennis van Windows.

Kunt u niet internetbankieren omdat u geen beschikking heeft over een computer? Op het Servicepunt kunt u gratis een half uurtje gebruik maken van één van onze klantcomputers.

Ik heb een klacht over de Rabobank

De Rabobank wil u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daar staan zij voor en dat mag u als klant verwachten. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent of suggesties heeft over hoe het beter zou kunnen. Wanneer u ons vertelt wat er beter kan, kunnen wij onze dienstverlening waar nodig aanpassen. Uw reactie kunt u doorgeven via internet of telefonisch via 0348-42 70 00.

Overige onderwerpen binnen deze categorie:

Partners van het Servicepunt:


Gemeente De Ronde Venen
Groenwest
Rabobank