Alle Service op één punt

Informatie voor huurders van GroenWest

Op de Servicepunten kunt u terecht voor diverse diensten van GroenWest. Zo kunt u bijvoorbeeld een reparatieverzoek indienen. Het betalen van de huur is op de Servicepunten niet mogelijk. Wel kunnen wij u helpen met het inschrijven voor een huurwoning en kunt u gebruik maken van onze klantcomputers om het actuele aanbod van huurwoningen te bekijken.

Meteen naar de website van GroenWest.

Er is iets kapot, hoe kan ik dat laten repareren?

Wanneer er iets kapot is in uw woning, dan kunt u dat bij ons melden. U kunt het ook direct bij GroenWest melden via telefoonnummer 088 - 012 9000 of via het contactformulier op de website.

Ook buiten kantoortijden belt u met bovenstaand telefoonnummer. U krijgt dan eerst de melding dat het kantoor gesloten is. Daarna wordt u automatisch  doorverbonden met de boodschappendienst. 

Een overzicht van de reparaties waarvoor u GroenWest kunt inschakelen vindt u in de folder 'Onderhoud en Reparaties'.

Wat kost het om klein onderhoud aan mijn woning te laten plegen?

Met het Serviceabonnement ‘Zorgeloos Wonen’ dekt u de kosten van een groot aantal werkzaamheden die voor uw eigen rekening komen af. Het abonnement kost € 4,54 per maand.

Kan ik een tegemoetkoming krijgen voor de huur?

Afhankelijk van uw inkomen kunt u recht hebben op huurtoeslag. Wilt u weten of dit het geval is? Dan kunt u een proefberekening maken. Het aanvraagformulier voor huurtoeslag kunt u aanvragen bij de belastingtelefoon: 0800 - 0543. Op de Servicepunten kunnen wij u helpen met het invullen van het formulier of met de aanvraag via internet. 

Let op! als u de huurtoeslag digitaal wilt aanvragen heeft u een DigiD nodig.

Mag ik mijn woning verbouwen of een nieuwe keuken plaatsen?

In een huurwoning mag u zelf klussen of aanpassingen aanbrengen. Wat er precies wel of niet mag aanbregenge.Wanneer u in uw huurwoning wilt gaan verbouwen of klussen, in de folder "Klussen mag" vindt u de regels waaraan u moet voldoen.

Ik wil de huur opzeggen

Wanneer u gaat verhuizen, en dus de huur wilt opzeggen wil GroenWest dit uiterlijk een maand van tevoren weten. De huur opzeggen gaat het eenvoudigst met dit huuropzeggingsformulier. Nadat GroenWest dit formulier heeft ontvangen wordt binnen twee dagen contact met u opgenomen om afspraken te maken over de voor-en eindcontrole van de woning.

Overige onderwerpen binnen deze categorie:

Partners van het Servicepunt:


Gemeente De Ronde Venen
Groenwest
Rabobank