Alle Service op één punt

Hulp en ondersteuning thuis

Als er zorg is om bijvoorbeeld gezondheid, de ontwikkeling van uw kind, voortschrijdende ouderdom of uw administratie en financiën, kan het een hele zoektocht zijn naar de juiste instantie of hulpverlener. Op het Servicepunt gaan we graag met u in gesprek. Geen vraag is ons vreemd. We denken graag met u mee over een passende oplossing voor waar u moeilijkheden ondervindt. U kunt bij ons terecht voor informatie en advies. Eventueel leggen we samen met u contact met zorg- en hulpverleners.

Vragen over uw kind?

Bijvoorbeeld over de ontwikkeling van uw kind, over begeleiding of ondersteuning bij de opvoeding, over zakgeld, alcohol en social media, over gezond eten, vriendschappen of moeite met lezen...

Het Servicepunt is ook inlooppunt van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Op de website van het CJG vindt u als ouder of verzorger antwoord op alle vragen over opvoeden en opgroeien. Ook kinderen en jongeren kunnen hier terecht met hun vragen. Dat kan ook anoniem.

Vragen over uw gezondheid?

Wilt u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen, dan zijn er diverse hulpmiddelen om u het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Heeft u hulp nodig bij het huishouden? Er zijn verschillende aanbieders van huishoudelijke hulp.

Overige onderwerpen binnen deze categorie:

Partners van het Servicepunt:


Gemeente De Ronde Venen
Groenwest
Rabobank