08 mei 2023
Servicepunt Vinkeveen weer 4 dagen open voor inwoners

Het Servicepunt aan de Herenweg in Vinkeveen is vanaf  8 mei  weer 4 dagen per week open. De heropening is te danken aan de samenwerking met een nieuwe huurder: Thuiszorg De Ronde Venen. Thuiszorg De Ronde Venen gebruikt 5 dagen in de week hetzelfde pand als het Servicepunt. Ook de Bibliotheek in Vinkeveen is hierdoor weer ruim open voor zelfbediening. 

Ron Deurloo, directeur van de Servicepunten en Tympaan-De Baat: “We zijn blij de deuren weer te openen op de bekende plek. De thuiszorgorganisatie is medegebruiker van hetzelfde pand. Zo zijn er altijd meer professionals aanwezig in het pand. Vanaf 8 mei is het Servicepunt weer 4 dagen open. Inwoners kunnen dan van maandag tot en met donderdag van 9 tot 16 uur bij ons terecht. Het Servicepunt in Wilnis is vanaf die datum op donderdag gesloten. In Abcoude en Mijdrecht blijven de openingstijden gelijk.”

Wethouder Cees van Uden: "We zijn blij met deze tijdelijke oplossing. We gaan op zoek naar een permanente oplossing waarin verschillende maatschappelijke organisaties onder één dak komen in Vinkeveen. We onderzoeken of dit kan in De Boei. We zijn hierover in goed overleg met het dorpshuis zelf, het consultatiebureau, het Medisch Centrum Vinkeveen, Tympaan-De Baat en de Bibliotheek.”

Servicepunt Vinkeveen weer 4 dagen open voor inwoners