StdB Alzheimercafé

2022 vervallen zie regeling mantelzorg en dementietrefpunt

(alleen zichtbaar voor SP)

 

 

 

Een ontmoetingsplaats voor iedereen die iets meer wil weten over dementie of de ziekte Alzheimer is het laagdrempelige Alzheimercafé in Aboude of Vinkeveen. Voor iedereen, die in werk of privé leven te maken heeft met dementie, geheugenproblemen of de ziekte Alzheimer of gewoon belangstelling heeft voor het onderwerp. Gratis entree, een collectebus aanwezig voor een kleine donatie. 

De Alzheimerscafés in Vinkeveen en Abcoude organiseren bijeenkomsten voor iedereen die te maken heeft met dementie. Zie voor meer informatie:

Vinkeveen: Elke 2e woensdag van de maand. Inloop vanaf 19.00 uur.

Abcoude: Elke 4e woensdag van de maanden januari, maart, mei, juli, september en november van 19.30 uur tot 21.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.

Aan de hand van een thema wordt ieder Alzheimercafé in De Ronde Venen georganiseerd door een team van vrijwilligers. Bijvoorbeeld: Wat is het verschil tussen dementie en vergeetachtigheid? of Hoe ziet de dag eruit voor iemand met dementie? De thema's staan vermeld op de website van Tympaan-De Baat.

Zie onze regeling Alzheimer/ dementie.

Ester Hoogkamp

0297-230280

 mantelzorg@stdb.nl

Ga naar de website...

Toelatingsvoorwaarden

Iedereen die interesse heeft in dementie; partners, familie (netwerken) van mensen met dementie, professionals, vrijwilligers en de persoon met dementie zelf.

Kosten en vergoeding

Er zijn geen kosten aan verbonden.