Gemeente: Winstuitjewoning, waardebon actie tot en met 31-12-2022

De waardebonnenactie voor energiebesparende producten loopt  tot en met 31 december 2022

Alle huurders hebben een brief van de gemeente of Groenwest ontvangen met een persoonlijke waardeboncode. Elk adres ontvangt 1 code. De code kan 1 keer worden gebruikt.

 

Bijvoorbeeld radiatorfolie, ledlampen of tochtstrips. De complete lijst met producten staat op www.winstuitjewoning.nl/derondevenen. Met de energiebesparende producten bespaart de huurder direct op de energierekening. En verhoogt het comfort in huis. Voor deze actie heeft de gemeente een bepaald budget. Als het budget op is, dan is het ook echt op. 

Er zijn 2 verschillende manieren om de waardebon in te leveren

  1. De inwoner koopt energiebesparende producten in een winkel. Daarna vraagt de inwoner geld terug op www.winstuitjewoning.nl/geldterugvragen. Hiervoor gebruikt de inwoner de kassabon. Zie het document Stappenplan.
  2. De inwoner koopt direct online energiebesparende producten. Dat kan in de webwinkel van www.winstuitjewoning.nl/derondevenen. Bij het afrekenen vult de inwoner de persoonlijke waardeboncode in. De producten worden gratis thuisgestuurd.

023-5836936

 info@winstuitjewoning.nl
  duurzaam@derondevenen.nl

Ga naar de website...


Stappenplan

korte info waardebon

Kosten en vergoeding

Waardebon van € 70,= voor het kopen van energiebesparende producten.

Aanvraag procedure

Bent u uw waardebon kwijt? Dan kunt u hier een nieuwe code aanvragen: https://app.rrew.winstuitjewoning.nl/frontend/action/retrieve