Mama Vita

PER 01-01-2021 is mama Vita opgeheven

 

 

 

Autisme is een een ontwikkelingsstoornis die zich uit in een sociale tekortkoming en onvermogen om op een bij de leeftijd passende wijze op andere mensen te reageren (sociale interactie) Met autisme bedoelen we het gehele spectrum van stoornissen in het autistisch spectrum.

Een kind met autisme groot brengen vraagt veel van iemand. Daarom brengt Mama Vita moeders bij elkaar die zich sterk willen maken voor hun kinderen. Wil jij samen komen met moeders in soortgelijke gezinssituatie om kennis en inzichten te delen? Of gewoon te kunnen praten zonder iets moeten uitleggen?
Kom dan eens bij een Mama Vita bijeenkomst in Vinkeveen voor onze gemeente, dus ook voor moeders in Abcoude, Baambrugge, Mijdrecht en Wilnis. Maar ook als je van wat verder weg komt, ben je van harte welkom. Samen kunnen we de verantwoordelijkheid voor onze kinderen met autisme beter aan, ben je sterker en krachtiger in gesprekken met de gemeente en instanties. Samen maken we deze onzichtbare groep zichtbaar.

Moeders van kinderen met autisme zijn welkom op elke 3e dinsdag van de maand, De Broedplaats, Herenweg 63E, Vinkeveen. De  zaal is open vanaf 19.15 uur. Aanmelden via rondevenen@mamavita.nl

Zie voor de complete agenda:
https://www.mamavita.nl/agenda-regio-activiteiten

Charlotte Meynen

06-81138244

 rondevenen@mamavita.nl

Ga naar de website...

Kosten en vergoeding

Gratis, een kleine bijdrage is welkom

Aanvraag procedure

Denk ook aan de werkprocessen:
- Aangepast sporten
- Handje Helpen
- Kwintes
- Wielewaal vakanties
- CJG De Ronde Venen
- Buurtgezinnen