StdB: Personen alarmering Tympaan-De Baat

Bij sociale alarmering worden contactpersonen aan Careyn doorgegeven die gewaarschuwd worden als de persoon alarm slaat. Het personenalarm van Tympaan-De Baat kan worden uitgebreid met een valdetector. Valdetectoren zijn bedoeld voor mensen die een grote kans maken om te vallen en als het gevolg daarvan niet meer zelfstandig kunnen alarmeren met een drukknop. Een valdetector registreert plotselinge bewegingen en schokken, precies wat bij een val gebeurt. Een valdetector maakt bij een val automatisch alarm. De kosten bedragen 4 euro extra bovenop de kosten voor het personenalarm.

 

 

Voor aanvragen 
Angelique Davis
a.davis@stdb.nl
én
Seda Hakobian
s.hakobian@stdb.nl

Kerkvaart 2
3641 EP Mijdrecht
Tel: 0297-230280

0297-230280

 s.hakobian@stdb.nl

Ga naar de website...

Kosten en vergoeding

Het maandelijkse abonnement voor apparatuur, onderhoud en meldkamer bedraagt €18,00. De eenmalige aansluitkosten zijn €75,00.
De uitbreiding met valdetectie bedraagt een extra €4,00 per maand.

Is cliënt verzekerd bij Zorg en Zekerheid?
De kosten (indien hiervoor een indicatie is verkregen) worden direct verrekend met de zorgverzekeraar. Er geldt dan alleen nog een eigen bijdragen van slechts €4,00 per maand.
Kiest cliënt voor de extra functie van een valdetector dan is de eigen bijdrage €8,00 per maand.

Ergens anders verzekerd?
Veel verzekeraars kennen een (deel-)vergoeding van de kosten voor personen alarmering op grond van medische redenen. Informeer hiernaar bij de zorgverzekeraar. De verzekeraar wil in de meeste gevallen een indicatieverklaring van de huisarts.

Uitbreiding personenalarm met valdetectie: 4 euro per maand extra.

 

Aanvraag procedure

Via contactpersoon van Tympaan-De Baat