Cazas: Betalingsregeling huur

Het is vervelend als u de huur niet op tijd kunt betalen. Bovendien is het vaak niet makkelijk om een huurachterstand in te lopen. Daarom is het belangrijk voor u en ons dat u op tijd betaalt. Lukt het toch een keer niet, neem dan direct contact op met de medewerker huurincasso van Cazas via Betaalafspraak maken.

 

Hoofdkantoor Cazaswonen

088-0129000

Ga naar de website...

Toelatingsvoorwaarden

  • U kunt geen betalingsregeling treffen als u die in de afgelopen 12 maanden al gehad heeft, of een dossier heeft gehad bij de deurwaarder in die periode.
  • U kunt geen regeling treffen via ons als u een dossier heeft bij de deurwaarder. In dat geval kunt u de deurwaarder bellen voor de mogelijkheden.
  • Alle betalingen, ook de lopende huur, moeten vanaf nu tijdig gedaan worden.
  • Via de website kunnen alleen regelingen aangevraagd worden in drie tot zes termijnen, voor een huurachterstand van maximaal € 1.200,-.
  • Als u minder dan een jaar bij ons huurt is een betalingsregeling in principe niet mogelijk. Neemt u dan bij betalingsproblemen telefonisch contact met ons op.

Heeft u vragen of wilt u een betalingsregeling treffen? Vraag dit aan via Betaalafspraak maken of maak een afspraak via Betaalafspraak maken.

Aanvraag procedure

U kunt zelf ook een aanvraag voor een betalingsregeling bij ons indienen via: Betalingsregeling treffen Hiervoor dient u in te loggen.

Het Servicepunt kan helpen om via de website van Cazas een verzoek in te dienen.