Cazas: Serviceabonnement voor huurders

Huurder en verhuurder hebben een aantal verplichtingen bij het onderhoud aan de woning. GroenWest is onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud aan de buitenkant van de woning en de installaties.

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan uw woning. Zoals reparaties aan hang- en sluitwerk, een keukenkastje dat scheef hangt. Wij kunnen dit onderhoud ook voor u doen. Met een serviceabonnement besteedt u een deel van het klein onderhoud voor eengezinswoning € 6,34 per maand en een meergezinswoning € 5,04 per maand (prijspeil 2023)  aan ons uit. 

Om u aan te melden voor het Serviceabonnement en/of het Glasfonds, klik dan op deze link: Aanvraagformulier Glasfonds en/of Serviceabonnement.

Hoofdkantoor Cazaswonen

088-0129000

 info@cazaswonen.nl

Ga naar de website...

Toelatingsvoorwaarden

  • De woning moet in goede staat zijn gebracht voordat een serviceabonnement kan worden afgesloten;
  • Er mag geen sprake zijn van een huurachterstand zonder betalingsregeling van meer dan een maand;
  • Het serviceabonnement kan niet worden afgesloten voor woningen die tijdelijk worden verhuurd.

Kosten en vergoeding

Huurders betalen een bedrag van € 6,34 per maand (prijspeil 2023). Dit bedrag wordt gelijktijdig met de huur afgeschreven.

Het abonnement geldt voor minimaal een jaar en wordt stilzwijgend verlengd. Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar.

 

Aanvraag procedure

Meer informatie kunt u lezen in de Brochure serviceabonnement. Om u aan te melden voor het Serviceabonnement kunt u gebruik maken van de volgende link: Aanvraagformulier Glasfonds en/of Serviceabonnement

Voor hulp bij het aanmelden kunt u terecht bij het ServicePunt.