Maaltijdvoorziening Het Oventje

Het Oventje
Cateringbedrijf Het Oventje verzorgt van maandag t/m vrijdag warme of koude maaltijden die in de morgen vers worden bereid.
De maaltijden worden in de middag tussen 16.00 en 18.00 uur bij de mensen aan huis bezorgd. De maaltijden voor het weekend worden op vrijdag koud meegeleverd.

Een complete maaltijd bestaat uit drie gangen, met soep vooraf, een keuze uit twee hoofdgerechten en een nagerecht. U kunt er ook voor kiezen om minder dan drie gangen te bestellen.


 

0297-593047

 info@cateringbedrijfhetoventje.nl

Ga naar de website...

Toelatingsvoorwaarden


Levering in de woonplaatsen: Abcoude, Amstelveen, Baambrugge, De Hoef, De Kwakel, Loenen a/d Vecht, Loenersloot, Mijdrecht, Ouderkerk a/d Amstel, Uithoorn, Vinkeveen, Vreeland en Wilnis. Staat uw woonplaats er niet tussen? Neem dan contact op met Het Oventje om te informeren naar de mogelijkheden.
 

Kosten en vergoeding

De prijzen van de maaltijden staan vermeld op de website van Het Oventje.

Per twee weken maakt Het Oventje een rekening op van de door cliënt gebruikte maaltijden. Deze rekening wordt per automatische incasso afgeschreven.
 

Aanvraag procedure

Aanmelden via de website of telefonisch. Op korte termijn is maaltijdvoorziening mogelijk (vaak dezelfde dag nog).
Op de website van Het Oventje vind je de menulijst en het bestelformulier.

Eenmaal bekend bij Het Oventje ontvangt de cliënt om de twee weken een menulijst met daarbij een bestelformulier, zodat deze weer ingevuld retour kan worden meegegeven aan de chauffeur.