Open Eettafel

Elke dinsdag (van september t/m mei) kunt u terecht voor de open eettafels. Ouderen uit Abcoude en Baambrugge kunnen in een gezellige omgeving gezamenlijk een maaltijd genieten. Aanvang 18.30 uur.

In de zomermaanden is er het zomerbuffet en in augustus wordt een barbecue gehouden.

*** Wegens Corona-maatregelen is de wekelijkse eettafel in Abcoude al geruime tijd gestopt. Per februari 2021 is het wel mogelijk om 2x in de maand een maaltijd af te halen in de Angstelborgh.

 

 

Afhaalmogelijkheid tijdens corona maatregelen:
Elke 2de en 4de dinsdag van de maand kan er in de Angstelborgh een maaltijd afgehaald worden. Het betreft een voorgerecht en een hoofdgerecht. Neem zelf 2 bakjes mee om de maaltijd in mee naar huis te nemen. We werken Corona-proof en hebben een looproute aangegeven.

 

Annemarie Keja

0297-587600

 a.keja@stdb.nl

Ga naar de website...

Toelatingsvoorwaarden

Leeftijd vanaf ca. 55 jaar.
Woonachtig in Abcoude of Baambrugge.

Kosten en vergoeding

Wekelijkse eettafel: Kosten € 9,25 per keer.

Maximale inschrijving 40 personen.

*** Afhaalmaaltijd per februari 2021: €7,50 per persoon. Betaling geschiedt middels automatische incasso, contant betalen is niet mogelijk. Machtiging hiervoor kan via het Servicepunt aangevraagd worden.

Aanvraag procedure

U kunt zich voor de sluitingsdatum (wordt in de media en op deze website tijdig bekend gemaakt) aanmelden bij het Servicepunt Abcoude: 0297-587600 (geopend van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 13.00). U dient voor de sluitingsdatum te betalen. Na betaling ontvang u een betalingsbewijs, dat geldt als “toegangskaartje” voor de eettafel. Zonder dit bewijs kunt u dus niet mee-eten!

*** voor de afhaalmaaltijden ontvangt u géén betalingsbewijs.

Afhaalmaaltijden: sluitingstijd: de vrijdag voor de afhaaldag tot 12.00 uur.
Afhaalmaaltijden: aanmelden voor vaste deelnemers lijst zodat u alleen hoeft af te zeggen als u niet wilt: Meldt u aan bij het servicepunt.