Personen alarmering Careyn

Veel mensen overwegen pas personenalarmering als het is misgegaan. “Dat heb ik niet nodig”, is vaak de gedachte. Maar het preventief gebruiken van personenalarmering biedt veiligheid. U heeft de zekerheid dat er altijd iemand komt als het nodig is.

Met Careyn Personenalarmering staat u 7 dagen per week, dag en nacht in verbinding met de alarmcentrale. Zij zorgen ervoor dat iemand naar u toe komt. Dat kan één van uw contactpersonen zijn of een professionele hulpverlener/RAVU.

Wat gebeurt er in geval nood?

In geval van een noodsituatie drukt u op de knop van uw hals-, pols- of mobiele zender. Er komt direct een spreek/luister verbinding tot stand met de alarmcentrale. De zorgcentralist weet wie er belt en heeft ook uw (medische) gegevens bij de hand. U kunt precies vertellen wat er aan de hand is. De ernst van uw situatie wordt ingeschat. Vervolgens wordt er gepaste hulp naar u toegestuurd.

 

Met Careyn Personenalarmering heeft u de mogelijkheid om te kiezen wie er langs komt in geval van nood. Dat kan één van uw contactpersonen (Basis abonnement) zijn of een professionele hulpverlener/RAVU (Plus abonnement).

Thuis Basis 24/7, eigen contactpersoon, pols- of halszender. 
2 mogelijkheden: apparaat via vaste telefoonlijn of met SIM kaart.

Thuis Plus 24/7, wijkverpleging tussen 7:30 en 16:00, RAVU of eigen contactpersoon tussen 16:00 en 7:30 uur, pols- of halszender
2 mogelijkheden: apparaat via vaste telefoonlijn of met SIM kaart.

Onderweg Basis 24/7, thuis en onderweg. Eigen contactpersoon, mobiele zender

Onderweg Plus wijkverpleging tussen 7:30 en 16:00, RAVU of eigen contactpersoon tussen 16:00 en 7:30 uur, pols- of halszender, mobiele zender

 

 

RAVU = Regionale Ambulancezorg Voorziening Utrecht

Sleutelkluis: dit is een kluis bij de voordeur zodat de professional zichzelf binnen kan laten in geval dit noodzakelijk is.

Opzeggen sleutelkluis: schriftelijk  d.m.v. een briefje of via de mail, met korte uitleg reden, naar Careyn informatielijn.

Hulpmiddelen van Careyn klik hier.

Zie ook de regeling via Stdb
Zie ook de regeling via Stdb (ingelogd)

Careyn informatielijn

088 - 123 99 88

 alarmering@careyn.nl

Ga naar de website...


2022 Careynpersonenalarmering prijslijst

Toelatingsvoorwaarden

Medische indicatie of sociale alarmering.

Kosten en vergoeding

prijspeil oktober 2022, zie ook bijgevoegd document

Thuis Basis eenmalig € 81,40, 
-vaste tel lijn: maandelijks € 20,70 (via zorgverz € 7,70)
-SIM: maandelijks € 28,45 (via zorgverz € 15,45)

Thuis Plus eenmalig € 99,75, 
-vast tel lijn: maandelijks € 39,20 (via zorgverz € 26,20)
-SIM: maandelijks € 46,95 (via zorgverz € 33,95)

Onderweg Basis eenmalig € 20,35, 
maandelijks € 28,40 (via zorgverz € 15,40)

Onderweg Plus eenmalig € 99,75, 
maandelijks € 46,90 (via zorgverz € 33,90)

Sleutelkluis eenmalig € 55,=
maandelijks € 13,25

Careyn heeft met diverse zorgverzekeraars een contract gesloten waarbij abonnementskosten (gedeeltelijk) vergoed worden voor meer informatie neem tel contact op.

Er is een mogelijkheid om zelf extra sleutels aan te schaffen. Dat kan bij de fa. Gerritsen in Mijdrecht (Groot Mijdrechtstraat). Neem de sleutel en een kopie huurcontract mee. Kosten ca. €30,00.

Aanvraag procedure

Voor het aanvragen van een alarmering neem contact op met de informatielijn. Via de website van Careyn is aanmelding ook mogelijk:
https://www.careynpersonenalarmering.nl/aanvragen/