Senior Sportief Actief De Ronde Venen

Sport en beweging houdt je fit én gezond. je krijgt meer energie en spieren blijven soepel. Senior Sportief Actief De Ronde Venen (voorheen Stichting Spel en Sport) biedt allerlei sportieve activiteiten, zowel overdag als 's avonds. Sportfanaat of lang niet gesport? Superconditie of niet zo vitaal? Het kan bij ons allemaal!!! En het is ook nog een gezellig...

Uw leeftijd is niet belangrijk. Iedere Sportief Actief groep heeft een eigen 'fitheidsklasse': fit, fitter of fitst. Op de website: https://www.seniorsportiefactiefdrv.nl/ vindt u informatie over al onze activiteiten, onderverdeeld in fitheidsklassen. Per groep is aangegeven waar en wanneer u terecht kunt, wie de docent is en wat de kosten zijn van een activiteit.


 

De contactpersoon zal aangeven bij welke groepen ruimte is voor een nieuwe deelnemer. Daar wordt men opgevangen door de groeps-vertegenwoordiger. Er kan dan eerst als kennismaking vrijblijvend worden meegedaan. Met de groepsvertegenwoordiger worden verder alle zaken geregeld zoals het invullen van een aanmeldingsformulier.
 

Binnen de Stichting is kennis aanwezig over welke activiteit geschikt is voor iemand met bepaalde fysieke mogelijkheden

Postadres:
Postbus 10
3640 AA Mijdrecht

geen specifiek contactpersoon

06-21918353

 bebu@spelensportdrv.nl

Ga naar de website...

Toelatingsvoorwaarden

Ieder die de wedstrijdsport niet meer zo zitten maar wel wil blijven bewegen kan zich bij Senior Sportief Actief De Ronde Venen. Het is niet zo zeer leeftijdgebonden.

Kosten en vergoeding

Zie activiteitenoverzicht.

Sommige Zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten van activiteiten in het kader van MbvO (Meer bewegen voor ouderen). Informeer bij de eigen zorgverzekering.