StdB: Mantelzorg- en dementietrefpunt

Bij het Mantelzorg en Dementie Trefpunt kunt u zonder afspraak inlopen. U kunt ervaringen uitwisselen met een andere mantelzorger onder het genot van een kopje koffie of thee. U kunt er ook terecht met al uw vragen over mantelzorg, geheugenproblemen of dementie. Een medewerker en vrijwilliger van Tympaan–De Baat staan voor u klaar. 

Het Mantelzorg en Dementie Trefpunt: laagdrempelig, kleinschalig en zonder risico. Loop gerust een keer binnen. 

In Mijdrecht is het Mantelzorg en Dementie Trefpunt in gebouw De Rank (Prins Bernhardlaan 2). Ingang bij de grote boom. U bent elke eerste maandag van de maand welkom tussen 10.00 en 12.00 uur. 

In Abcoude is het Mantelzorg en Dementie Trefpunt in De Angstelborgh (Dorpszicht 22). Ruimte Gein. U bent elke eerste dinsdag van de maand welkom tussen 10.00 en 12.00 uur.

Tijdens de openingstijden kunt u ook spullen lenen uit de geheugenbibliotheek.

Bent u wel eens op zoek naar nieuwe gespreksstof of een onderwerp dat u beiden interesseert in verband met (beginnende) geheugenproblemen. Neem een kijkje in de verzameling boeken, kaarten, spelletjes, films en muziek: De geheugenbibliotheek. Alles staat in het teken van de werking van de hersenen, het geheugen en dementie. Er is ook (boek)materiaal in begrijpelijke taal voor (klein)kinderen. De items uit de geheugenbibliotheek zijn gratis te leen om thuis in te zien of te gebruiken.

 

Leuke activiteiten voor dementerende ouderen klik hier.

0297-280230

 mantelzorg@stdb.nl

Ga naar de website...