Vrijwilligerswerk Tympaan-De Baat

Vrijwilligerswerk kun je doen om iets te leren, iets te doen voor een ander of om andere mensen te ontmoeten. Mensen die vrijwilligerswerk willen doen én organisaties die vrijwilligers zoeken kunnen terecht bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Tympaan-De Baat. 
Wil je meer weten over vrijwilligerswerk? Bijvoorbeeld hoe het zit als je een uitkering hebt of als je reiskostenvergoeding wil? Kijk dan op de website. 

Hierop zie je tevens het cursusaanbod, speciaal voor vrijwilligers en (vrijwilligers)organisaties in Uithoorn en De Ronde Venen. Op de online vacaturebank vind je veel vacatures in de gemeenten De Ronde Venen en Uithoorn. Wil je overleg over passende mogelijkheden of heb je een vraag? Neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk via vrijwilligerswerk@stdb.nl of 0297-230280. 

Jaarlijks organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk een evenement waarbij organisaties vrijwilligers kunnen ontmoeten en (toekomstige) vrijwilligers zich kunnen oriënteren op alle mogelijkheden. Wil je hier alles over weten? Kijk dan op de website steunpuntvrijwilligerswerk.nl of neem contact op met de medewerkers via 0297-230280 of vrijwilligerswerk@stdb.nl

Layla Burgan

0297-230280

 vrijwilligerswerk@stdb.nl

Ga naar de website...

Toelatingsvoorwaarden

Variabel, zie de betreffende vacature.

Een taalniveau van minimaal A2 is noodzakelijk voor het uitoefenen van de meeste vrijwilligersfuncties. 

Aanvraag procedure

Kies een vacature uit bij de vrijwilligersvacaturebank en reageer op de vacature